Літній мовний табір

На  базі Чагорського ліцею з 06  по 17 червня 2022 р.  працював літній мовний табір «Friends» для учнів 4-6 класів .

Тема проєкту мовного табору “Healthy lifestyle” (здоровий спосіб життя). Мета літнього мовного  табору – створення  мовного середовища  для мотивації дітей до вивчення англійської мови.

Основними завданнями роботи табору було :

– підвищення рівня мовної компетенції ;

– подолання мовного бар’єру;

– виховання культури спілкування англійською ;

– спонукання до саморозвитку ;

– вдосконалення вміння  роботи в команді .

Програма роботи табору  передбачала  диференційований підхід у проведенні заходів  з дітьми . 

 Було проведено урочисте відкриття та закриття табірної зміни. Забезпечено належну організацію змістовного дозвілля та безпечного розвитку дітей .

Робота з дітьми передбачала   різні за формою та змістом заходи : квести , ігри ,  робота над  презентацією проєкту«Здоровий спосіб життя» , психологічний тренінг, тематична вечірка «Fruit party», пікнік , перегляд та обговорення коротких рекламних роликів про здорове харчування .

Сюрпризом для учасників табору стало онлайн спілкування з носієм мови , випускницею нашого ліцею, Поштарь Олександрою, студенткою коледжу місто Лондон.   Учасники табору щодня весело проводили час та істотно розширили свій кругозір і набули мовленнєві та комунікативні навички. Вони проявляли свої творчі та креативні здібності, застосували на  практиці вміння спілкуватися  англійською мовою . 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *