День Гідності та Свободи

День Гідності та Свободи — символ творення новітньої історії держави, пам’ятна дата, що вшановує мужність та патріотизм українців, які відстоювали  споконвічні цінності: свободу, демократію та європейськість.

Гідність і свобода — це портрет сучасного українця. Кожного —  дорослого і дитини… Гідність і свобода — цінності, що є основою нашої держави  та  ідентичності. Без них неможливе існування України. За них борються покоління українців. За них же  виходили на Майдан десять років тому. На Майдані під час Революції Гідності загинули понад 100 осіб – їх згодом назвуть “Небесною Сотнею”. 

І сьогодні, учні Чагорського ліцею, вшанували пам’ять тих, хто віддав життя за Незалежність України:  Героїв Небесної Сотні, військових, які полягли за понад 9 років російсько-української війни, та цивільних, які загинули внаслідок ракетних обстрілів упродовж 636 днів  вторгнення рф в Україну.

Ми щиро дякуємо  кожному, хто стояв і просто зараз стоїть на захисті гідності і свободи нашої нації, виборює можливість творити майбутнє у нашій незламній країні! Будьмо гідними  пам’яті героїв Небесної сотні та тих, хто пожертвував і продовжує жертвувати своїм життям за незалежність України, її мир та спокій.

#день_Гідності_і_Свободи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *