Діти України за мир

21 вересня, українці разом з цивілізованим світом відзначають Міжнародний день миру та День миру в Україні. 

Тема Міжнародного дня миру 2024 року — «Виховання культури миру» – зосереджена на сприянні миру через освіту, розвиток толерантності та ненасильницькі методи вирішення конфліктів. Це підкреслює важливість формування в суспільстві культури, яка цінує мир та взаємоповагу для забезпечення сталого розвитку.​

Напередодні Міжнародного Дня миру в Чагорському ліцеї проведено тематичні інформаційні хвилинки на уроках, виховні бесіди та квести, активності.

 Діти початкової ланки переглянули розвиваючий пізнавальний мультик “Міжнародний день миру”, малювали малюнки, виготовляли поробки; були учасниками вікторин. 

Для учнів середньої ланки проведено мистецькі акції:  виставка малюнків « Я малюю мир»; виконання пісень «Нам потрібне мирне небо»; проведено обговорення  висловів про мир та  вікторину «Мир – мова щастя»;  флешмоб  «Єднаймося заради миру».

 Учні 10 класу об’єдналися в  «Коло миру», промовляючи слова, які символізують для них мир та створили «Віночок миру».

Мир починається з кожного з нас. Кожен наш крок, вчинок чи слово можуть вплинути на тих, хто нас оточує. Тому важливо кожного дня будувати світ навколо себе з турботою про інших, з пошаною і добротою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *