Творчі екоініціативи: як ідеї змінюють звичайний світ

«Одяг та взуття з присмаком яблук, бананів та кави», – виявляється – це не фантастика😃 «Арт-проти сміття: за допомогою мистецтва захищаємо море і сушу від пластикового забруднення», – творчість може стати магічним ключем до захисту нашої Планети🧑‍🎨🌎

«Екогерої: діти які змінюють майбутнє Планети», дізнаватися про ініціативи інших – це чудовий спосіб знайти натхнення та внутрішній ресурс задля створення та реалізації власних ідей🦸‍♀️🦸‍♂️.

«Майстерність екожиття», екоосвіта та знання у сфері інтелектуальної власності є ключовими інструментами для розуміння та вирішення екологічних проблем👩‍🎓👨‍🎓🌳🌏.

Цьогоріч, учні 6-11 класів Чагорського ліцею долучились до Всеукраїнської просвітницької кампанії “Творчі екоініціативи: як ідеї змінюють звичайний світ”. Вона присвячена Міжнародному дню інтелектуальної власності, який відзначають 26 квітня, і є частиною цьогорічної всесвітньої кампанії ВОІВ “Інтелектуальна власність та Цілі сталого розвитку: будуємо наше спільне майбутнє за допомогою інновацій та творчості”.

#WorldIPDay#EкoКреатор

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *